Ta en titt i ditt inre.......

May Lundquist

Cert. Medium, Hawaiiansk Lomilomimassör, Reiki-Intuitiv-Distans och Kirurgisk Master Teacher, Relationstränare, Regression / Reinkarnationsterapeut, Andlig och medial vägledare, Meditationslärare mm.

Medlem i

Förenade Reikiförbundet

och     *Healing International *

             Lotus    

 Jag är uppväxt i en andlig miljö, där sång och musik har spelat en stor roll i familjen. Tidigt i min barndom började jag att "se" färger och andeväsen runt människor. Jag upptäckte att när jag lade händerna på någon människa eller djur, så upplevde jag hur det strömmade helande energier från mina händer till en annan levande varelse. Jag kände hur jag själv fylldes av denna "energi" som om jag fick tillbaka samma helande energier. Jag blev alldeles uppfylld av den upptäckten och bestämde mig för att aldrig stänga av de kanalerna. Jag "såg" energiflödet i mina händer.

 

När jag hade upplevelser i andevärlden blev jag alltid bekräftad av min familj för det. Senare i livet fick jag familj och flyttade till Gotland. Jag blev så "duktig" på att hjälpa andra runt omkring mig, att jag glömde bort mig själv. När jag till slut saktade ned, öppnades alla dörrar för min egen utveckling. Jag satte för första gången på många år, mig själv främst. Det var det bästa val jag någonsin gjort. Nu kunde jag på allvar hjälpa mig själv att komma till insikter om vad jag behövde och inte behövde ha kvar i mitt liv. Det var bara att börja jobba med sig själv på allvar.

 

                      I dag är jag fullständigt övertygad om att man inte kan hjälpa någon om man inte hjälper sig själv i första hand. Färdig blir man väl aldrig, så jag hälsar dig varmt välkommen på en konsultation hos mig eller mina vänner.

Nu vill jag dela med mig till Dig.....

Jag ger dig en nyckel........Du får öppna..............